Bli en del av læringsfellesskapet

Om ikke mange dagene er elevene tilbake på skolen med fulladede batterier. Det samme gjelder lærerne. Alle i skolen har en felles målsetning om at elevene skal lære, trives, bli sett og føle mestring.

Vi som arbeider med Learn Playground har akkurat det samme fokuset, men vi har ikke tatt sommerferie. For sommeren er den tiden av året hvor vi kan sette av tid til utvikling og nye tanker om hvordan vi kan gjøre Learn Playground enda bedre. Vårt mål er også at alle elever skal lære, trives og føle mestring. Vi mener at ved å bruke Learn Playground som base for en del av læringsarbeidet kan du som lærer oppnå akkurat dette. Learn Playground er bygget opp slik at alle som «spiller» et læringsspill vil få utfordringer tilpasset sitt nivå, og hvem er det som best kjenner elevens ståsted, læreren. Derfor gir vi deg som lærer full frihet til å utforme oppgaver og spill.

Bli med i fellesskapet

Læren har alltid vært med i et lærende fellesskap. Før Internett var fellesskapet stort sett kollegaer som delte undervisningsopplegg. Etter Facebooks inntreden har grupper som undervisnignsopplegg og undervisningstips gjort fellesskapet enda større. Vi i som arbeider med Learn Playground jobber også med å organisere og gjøre det enda enklere for deg som lærer å gjenbruke oppgaver. Derfor gjør vi undervisningsopplegg tilgjengelig på vår markedsplass, og som lærer kan du velge å bruke oppleggene som de er, eller du kan kopiere og redigere på oppleggene akkurat som du vil, slik at de passer for deg og dine elever. Vi deler ikke bare ferdige undervisningsopplegg, vi deler også ressurser som oppgaver og tekster som lærere merker med lisens for deling, alt dette ligger i oppgavebiblioteket vårt som vi har valgt å kalle for EdLib. Dette biblioteket vokser for hver dag som går, og vi har en ambisjon om at i løpet av høsten skal det ligge minst 20 000 oppgaver, videoer, tekster og presentasjoner tilgjengelig for deg som lærer.

Vi har laget følgende video for å forklare litt om oppgavebiblioteket vårt:

Prøv det og se hvor lett det er å lage en oppgave, gjenbruke en oppgave eller hente inn en video fra Youtube.

Vi ønsker alle lærere og elever et riktig godt skoleår, og at nettopp du prøver Learn Playground med dine elever.

Vi oppfordrer også alle lærere som prøver Learn Playground om å gi oss en tilbakemelding, for deres meninger betyr noe for oss.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *