Oppdatering uke 9

Gruppekode

Endelig er den her. Koden som du kan gi elevene dine som gjør det lettere for deg å komme i gang med elever i Learn Playground. Nå trenger du bare å opprette ei gruppe, kopiere gruppekoden og distribuere den til elevene dine. Elevene oppretter konto selv, går til innstillinger og limer inn koden. Da er de tilknyttet din gruppe på din skole. Elever som har registrert seg tidligere, og elever som feilaktig har registrert seg som lærere kan også bruke koden fra profilsiden.

Skoleabonnement

Vi har også satt opp muligheten for skolen din til å kjøpe skoleabonnement. Fram til i dag har det vært gratis for alle å bruke Learn Playground. Det vil fortsatt være gratis å være bruker av Learn Playground, men når dere er flere enn 4 lærere, 75 elever eller 3 grupper må skolen kjøpe et abonnement. Dette bestilles i innstillinger. Et abonnement vil i fremtiden også innebære at dere kan bruke Feide i Learn Playground og etter hvert andre integrasjoner. Funksjonalitet dere har til nå vil fortsatt være tilgjengelig på gratisversjonen.

Andre oppdateringer

Vi har også gjort forbedringer på ytelse og design på spillene. Vi arbeider også med en større oppdatering av spillopplevlesen med et forbedret design med flere animasjoner. Dette vil komme i løpet av våren.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *