Bilde av et spillekort, med beskrivelse av kompetansemål og innhold.

Vi har gjort nye oppdateringer i Learn Playground.

Nå har vi oppdatert igjen. Vi har gjort markedsplassen enda mer brukervennlig, når du nå skal se på et nytt spill vil du få opp et kort som gir deg en god beskrivelse av spillet. Denne beskrivelsen inneholder både kompetansemål og introduksjonen til spillet, om dette er satt inn. Videre har vi lagt til muligheten for å illustrere spillet med et bilde. Vi oppfordrer alle som lager spill til å bruke litt tid på å legge til bilde, læreplanmål og beskrivelse av spillet før de går i gang med selve spillet. Da vil dere gjøre spillet deres mer interessant for andre brukere å spille.

Vi har denne gangen også fokusert på hurtighet og ytelse. Vi har arbeidet med å effektivisere lastingen av sidene slik at det skal gå enda raskere å laste sidene. Videre har vi gjort søkefunksjonen enda raskere. Nå starter vi søket med en gang du starter å skrive inn søkeordet ditt.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *