Enklere å komme igang

Synes du det er vanskelig å lage innhold til spill eller har du ikke prøvd å lage egne spill enda? Nå har vi lansert det vi kaller enkel modus, som gjør det lettere å komme i gang med å lage læringsspill.

Når du oppretter et nytt spill av typen utforsk og går til spillbrett får du en knapp “Kom i gang” som du kan bruke til å velge tema, bakgrunn og hvor mange aktiviteter (noder) du vil starte med.

Klikk på “KOM IGANG” for å velge tema, bakgrunn og antall aktiviteter.

Etter å ha valgt det og går videre kan du finne spørsmål i spørsmålsbanken vår eller lage dine egne spørsmål med svar for å bruke i spillet. Banken søker etter spørsmål ved å bruke navn og tags du har satt på spillet, du kan også redigere tags og gjøre nye søk hvis du vil finne andre spørsmål.

[metaslider id=549 cssclass=””]

For å endre spørsmål er det bare å trykke på “Spørsmål” og gjøre de endringene du vil. Hvis du legger til flere spørsmål enn aktiviteter vil du få flere spørsmål på aktivitetene. Du kan også når som helst bytte til avansert modus hvis du vil bruke andre oppgavetyper.