Oppdateringer 07.02.17

Vi har oppdatert Learn Playground i dag, og blitt enda mer brukervennlige.

Fra i dag av kan du se hvilke spill som er tilgjengelige i markedsplassen vår. Dette finner du under fanen  spill på forsiden så kommer du til spillene som er publisert. Du kan derfor spille spillet uregistrert, men da vil ikke spillet huske deg til neste gang. Vi anbefaler derfor at du enten logger inn eller oppretter konto. Det vil ikke koste deg noe uansett.

For deg som lager spill kan det være lurt å legge merke til fanen med navnet beskrivelse. Denne beskrivelsen er en introduksjonstekst til spillet ditt hvor du kan gi en forklaring til han som skal gjennomføre spillet om hva han kan forvente seg av spillet. Husk også å legg til et bilde. Det gjør du ved å trykke på den hvite rammen oppe til høyre.

Videre har vi fikset feilen som gjorde at lærere ikke fikk scoren sin registrert når de spilte seg gjennom et spill og derfor ikke fikk fortsette.

Vi minner også om at når du har kopiert et spill kan du bytte ut oppgaver, legge til oppgaver og endre på stier etter hvordan du vil ha det. Du kan også redigere direkte i oppgavene. Det har ingen innvirkning på de oppgavene som ligger på de andre spillene.

To små tips til slutt:

  1. Når du merker en oppgave eller en sti så kan du høyreklikke og da kan du slette oppgaven eller stien.
  2. I redigeringsmodus er den grønne knappen på en sti der du setter krav til score for å åpne stien i spillmodus. Prøv den.

Happy learning 🙂